Fes un donatiu Participa!

Pujar al 21 és sinònim d’alegria. Les persones del 21 tenim un superpoder: el somriure contagiós. Ens agrada somriure i provocar emocions positives al nostre voltant, i contra això no hi ha vacuna ni immunitat de grup. Estudis científics asseguren que conèixer una persona alegre comporta que estiguis un 15% més alegre. En el nostre cas, és un 21% més d’alegria, com l’IVA. Has rigut? Doncs alegria!

Els del 21 reafirmem la nostra personalitat sentint-nos segurs de qui som i sabent el que volem. Som autèntics, fidels a nosaltres mateixos i vivim segons els nostres valors i singularitats. Ignorem els estigmes i els prejudicis i obrim la nostra ment a la diversitat del món. Passa del què diran i viu la vida amb autenticitat. T’atreveixes?

En aquesta estació del 21 et convidem a estar en calma i identificar les necessitats primordials de cada moment per no acabar fent mil coses a la vegada. Redueix les preocupacions i les tensions de la modernitat per connectar-te a la vida. Evita frases com “no tinc temps” o “arribo tard”. Ràpid no és sinònim de millor. Amb rapidesa es fan més coses, però es gaudeixen menys. Nosaltres som més de la qualitat que de la quantitat perquè així la vida s’assaboreix més. T’animes a provar-ho?

Pujant al 21 avances cap a la construcció d’un món més just. Els del 21 treballem per assolir una societat en la que tothom participi i convisqui en igualtat de condicions, com a ciutadans de ple dret i en harmonia amb la natura. Sempre mirem endavant. No podem canviar el passat, però el futur està a les nostres mans. Podem comptar amb tu?

El compromís guia les nostres capacitats per realitzar les tasques encomanades. Els del 21 estem compromesos amb el treball en equip, la motivació i les ganes de millorar. Aprofitem les oportunitats amb il·lusió, determinació, esforç i molta responsabilitat. Ens agrada tenir una actitud positiva, generar bon ambient i evitar conflictes. Què esperes per formar part d’aquest equip?

Pujar al 21 implica estimar sense mesura. Estimem la diversitat i la singularitat dels altres sense discriminacions ni barreres. Estimem sense jutjar i sense esperar res a canvi. “Integrar” és que et convidin a una festa, “incloure” és que et treguin a ballar. Així doncs, ballem?

Ens agrada el bon rotllo! Ajudem sempre que podem, participem en la vida pública i associativa, fomentem el respecte i la inclusió. Som defensors del diàleg i d’intentar comprendre als altres. La millor forma de conviure és compartir. Compartim aquest trajecte? Puja al 21!

Comte Borrell,
201-203, entresòl.
08029 Barcelona, Espanya

(+34) 932 157 423
De dilluns a dijous de 9 a 20h.
Divendres de 9 a 15h.