La FCSD crea la xarxa “Amics d’Èxit” a favor del periodisme inclusiu

La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD), a través del seu projecte comunicatiu Èxit21, ha creat una xarxa de professionals de la comunicació compromesos amb els postulats del periodisme inclusiu i amb perspectiva de drets humans que reivindica Èxit21.

“Amics d’Èxit” compta amb professionals de renom com els periodistes Mònica Terribas, Xavi Coral, Màrius Serra o Llucià Ferrer; el director de l’Agència Catalana de Notícies, Marc Colomer; el director del Diari de la Discapacitat, Carlos Valdívia; o el professor de la Universitat de Vic i articulista del Social.cat, Jordi Serrat, entre d’altres membres que vetllaran per un periodisme inclusiu.

Tots els membres de la xarxa han passat per la redacció d’Èxit21 i coneixen de primera mà el projecte periodístic del mitjà digital de la FCSD.

Informar sobre la discapacitat amb respecte

Èxit21 ha posat a disposició de tots els mitjans de comunicació el seu llibre d’estil amb recomanacions per informar de forma respectuosa i inclusiva sobre la discapacitat intel·lectual. L’objectiu és eradicar estigmes i prejudicis i treballar per una imatge positiva de les persones en situació de discapacitat intel·lectual.